Concurs! Cadouri pentru cele mai performante modele de videochat in luna noiembrie

Performanta nu ramane niciodata neapreciata in cadrul studioului de videochat NewLife Constanta! Fiindca sustinerea morala si rasplata concreta, de natura financiara, sunt fetele aceleiasi monede, organizam periodic concursuri cu premii in bani si/sau produse pentru modelele noastre de videochat. In luna noiembrie, am avut cinci castigatoare ale caror reusite profesionale le-au adus bonusuri generoase.

Bonusurile de performanta acordate in cadrul concursului desfasurat de-a lungul lunii noiembrie 2014 au variat de la 30 dolari (locul 5) la 150 dolari (locul 1), dupa cum urmeaza:

Locul 1 Roxana 150 dolari
Locul 2 Aleena 100 dolari
Locul 3 Georgiana 80 dolari
Locul 4 Sorina 60 dolari
Locul 5 Anabelle 30 dolari

Acestor premii li se adauga si bonusurile acordate pentru turele suplimentare – fiecare model de videochat este recompensat in functie de munca depusa. Astfel, orele suplimentare sunt intotdeauna remunerate pentru ca modelele de videochat ale Studio NewLife Constanta sa simta adevarata valoare si satisfactia activitatii prestate, cu precadere atunci cand aceasta le-a rapit din timpul liber personal.

Studio NewLife Constanta intelege ce inseamna efortul si nevoia de motivatie profesionala, atat morala, cat si financiara, astfel ca aici vei fi tratata intotdeauna cu corectitudinea pe care o relatie buna angajator-angajat o presupune. Indrazneste sa aplici chiar astazi pentru un post de model de videochat!

Leave a comment