Sa incepem weekendul in forta: distractie marca Studio NewLife Constanta!

Studioul videochat NewLife Constanta stie ce inseamna munca facuta cu responsabilitate, ce inseamna sa te implici in ceea ce faci si sa te bucuri de rezultatele activitatii tale. Dar la fel de bine stim si sa ne distram! Si fiindca nu suntem doar colegi, ci mai ales prieteni, iesirile periodice la debutul weekendului au devenit o traditie!

Bonusurile de performanta, cadourile aniversare si de Craciun, dar si Secret Santa au devenit deja obiceiuri in „programul” studioului de videochat NewLife din Constanta – la fel se intampla si cu iesirile in grup, vinerea, la sosirea weekendului, cand, dupa o saptamana de munca, ne strangem intr-un local cochet si uitam de toti si de toate pret de cateva ore! Si pentru ca toata lumea sa fie prezenta, fara exceptie si absente motivate de programul de lucru, in astfel de zile, in care programam iesiri cu toata echipa, renuntam la turele de zi si de noapte si le mentinem doar pe cele de dimineata.

Ne intoarcem la munca abia sambata, planuind insa deja urmatoarea iesire! Aceste iesiri de distractie si relaxare sunt programate dupa-masa, dar se intind pana tarziu, pentru ca timpul zboara atunci cand te simti excelent! Iar distractia este asigurata nu doar de compania placuta, ci si de ambient, intotdeauna unul atent ales pentru ca „ieseala ca fetele” sa fie pe placul tuturor, un binemeritat rasfat imediat dupa salariu.Ca sa iti dam doar un exemplu, am organizat o astfel de iesire la sfarsitul lunii septembrie, anul trecut, in restaurantul „Irish Pub”, unde ne-am strans in gasca mare la ora 18.00 si am petrecut ore in sir!

Vrei sa faci parte si tu dintr-o echipa tanara, dinamica si vesela?Aplica pentru angajare chiar astazi pentru deveni model de videochat in cadrul Studio NewLife Constanta!

Leave a comment