Angajari Videochat

Angajari Videochat Constanta - NewLife Studio

Te-ai intrebat vreodata cum arata jobul perfect ?
Viata este cu siguranta prea scurta sa te multumesti cu putin, mai ales cand vine vorba despre activitatea ta profesionala. Dar daca ti-am spune ca ai intotdeauna optiuni cand lupti pentru fericirea ta, unele dintre ele foarte aproape de tine? Inainte sa te complaci intr-o situatie care sa te conduca sigur la plafonare si frustrari, deschide bine ochii si vezi ce alternative ai. Asadar, daca vrei un job in care sa faci ce iti place, sa poti excela in aptitudinile tale native si sa iti poti permite si un stil de viata confortabil, afla ca el chiar exista.
Newlife face angajari in studioul de videochat Constanta

Contacteaza Studio NewLife Videochat Constanta

Email: angajari@studionewlife.ro
Telefon: 0750628796
Whatsapp: 0750628796

Avantajele la angajare in studioul nostru de videochat

Satisfactia obtinuta la locul de munca

De cate ori nu i-ai auzit pe altii plangandu-se de serviciul lor, de programul obositor, de relatia abuziva cu superiorii sau de salariul insuficient pe care il primesc, in ciuda muncii asidue pe care o depun ? Aceste persoane au ales calea conventionalului, ceea ce au auzit ca "este bine" sa faca, fara sa isi exploreze cu adevarat posibilitatile. Procedeaza la fel ca ele si vei ajunge cu siguranta in acelasi impas ! Din fericire, o alta optiune pe care o ai este sa iti largesti orizonturile si sa vezi ca se poate mult mai bine, mai mult si mai satisfacator.

Cand sunt intrebati despre cum arata jobul perfect, multi oameni fac trimitere la un salariu cat mai mare. Insa daca te uiti in sondajele de opinie realizate de marile agentii de recrutare din lume, o sa observi ca prioritatea oricarui angajat este satisfactia obtinuta la locul de munca. Cu alte cuvinte, prima calitate pe care trebuie sa o cauti la jobul tau este masura in care place ceea ce faci.

In studioul nostru de videochat, poti fi 100% naturala, poti cunoaste zi de zi oameni noi, iti poti folosi din plin abilitatile de comunicare, simtul umorului, farmecul personal si pasiunea pentru socializare. O zi la serviciu este ca o iesire intr-un cerc social, unde ai ocazia sa legi relatii de prietenie cu oameni noi si interesanti. Ies din discutie rutina, indeplinirea de sarcini robotice care nu se mai termina, supervizarea unui sef absurd si autoritar, adica toate dezavantajele unui loc de munca banal, care, de cele mai multe ori este si prost platit !

Oportunitatea de a creste

A doua calitate a jobului ideal este oportunitatea de crestere, indiferent de nivelul carierei la care te situezi. Nu multe companii iti ofera aceasta posibilitate sau se preocupa in vreun fel de evolutia ta individuala. La studioul nostru de videochat Constanta, beneficiezi de training de specialitate inca din prima zi a angajarii, 24/7 zile pe saptamana. Primesti suportul necesar de la profesionisti in a-ti perfectiona aptitudinile in mod constant si beneficiezi de sesiuni foto care iti maresc si imbunatatesc continuu portofoliul.

Salariu minim garantat si comisioane progresive

Sigur ca salariul adecvat ramane un factor esential pentru un job ideal. O femeie frumoasa, spirituala,inteligenta si constienta de calitatile ei poate oricand sa se implineasca financiar in echipa NewLife Videochat Constanta. De altfel, studioul nostru iti creste de la inceput motivatia de a acumula castiguri substantiale. Ai garantat un salariu minim de 500 $ la angajare, cu plata la fiecare doua saptamani. Remuneratia ta poate ajunge la mii de dolari lunar, in functie de performante. Cu siguranta te va motiva si comisionul flexibil din incasari, care variaza intre 55% si 70%. Personalul nostru este exclusiv feminin, astfel ca te vei simti in largul tau facand parte din colectivul nostru. Practic, ai marele avantaj de a-ti oferi singura o marire de salariu, prin performantele tale.

Bonusuri si concursuri premiate

Odata ce devii un membru al colectivului nostru, te premiem si cu un bonus de 10% pentru fiecare model pe care il recrutezi chiar tu, din castigurile persoanei recomandate de tine. Credem in motivarea angajatilor nostri si stim ca, doar lucrand in echipa, putem avea succes.NewLife organizeaza periodic concursuri cu premii in bani si obiecte pentru a te impulsiona si pentru a mentine o atmosfera competitiva.

Spatiu modern si decoruri profesionale

Nu in ultimul rand, jobul perfect iti ofera un mediu de lucru placut, aspect caruia studioul nostru de videochat i-a acordat maxima atentie. Imagineaza-ti cum ar fi sa vii la serviciu intr-o cladire moderna, eleganta, sa lucrezi singura in camera, intr-un ambient incantator. Studioul NewLife se afla intr-o locatie centrala si linistita din oras. Camerele sunt amenajate modern si cu bun gust, avand grup sanitar propriu. Decorul si luminile profesionale, igiena impecabila, precum si echipamentele video de ultima generatie te ajuta sa lucrezi cu placere si sa iti folosesti toate atuurile personale in favoarea castigurilor tale, care iti cresc masiv comisionul. Si nu ar fi rau deloc sa-ti permiti sesiunile de shopping si vacantele indraznete din visurile tale, nu ?

Conditii legale si confidentialitate

De la jobul ideal te mai astepti cu siguranta sa primesti un mare alt avantaj: respectul. Este normal sa pretinzi sa fii apreciata si sa ti se respecte dreptul fundamental la intimitate. Iata de ce studioul nostru iti garanteaza confidentialitate deplina, conditii 100% legate de lucru (cu contract individual de munca), discretie si protectie deplina a datelor tale personale.

Mai vrei inca un motiv sa te angajezi la studioul nostru de videochat din Constanta? Programul de lucru este flexibil (ai libertatea de a-ti modifica in mod curent turele si zilele libere), astfel incat sa ai mai mult control asupra timpului tau, un lux pe care putine alte medii profesionale ti-l pot oferi.