Secret Santa a poposit si la Studio NewLife Constanta!

Luna magica a cadourilor este celebrata, an de an, asa cum se cuvine la studioul de videochat NewLife din Constanta! Magia sarbatorilor de iarna este dezvaluita, intre altele, de obiceiul de a ne face cadouri… sau, mai precis, de a ne lasa surprinsi de darurile de la Mos Craciun. Si in 2014, Studio NewLife Constanta a gasit modalitatea perfecta pentru a le vaduce un zambet pe buze angajatilor sai, organizand deja traditionalul… Secret Santa!

Secreta Santa sau „Mosul secret” este un joc cu reguli simple, dar cu un impact major: fiecare participant isi trece numele pe un biletel, dupa care biletelele rezultate sunt amestecate bine, iar la final are loc extragerea. Din acest moment, toti participantii se transforma in Secret Santa pentru acela al carui nume se afla pe biletelul extras. La o data stabilita de comun acord, cadourile sunt frumos ambalate si asezate laolalta, cu numele destinatarului trecut pe fiecare in parte. In prealabil, se stabileste si o suma (modica) pe care fiecare participant o va investi in achizitionarea cadoului.

Partea cea mai frumoasa, pe langa descoperirea darului ascuns in ambalajul de sarbatoare, este incercarea de a afla cine este „Mosul secret”, pornind de la insusi cadoul oferit. „Oare cine se putea gandi sa imi daruiasca un astfel de cadou?”
Toti participantii se transforma in niste mici Sherlock Holmes, care pornesc in cautarea adevarului… oare il vor gasi? Respectand toate aceste reguli, studioul de videochat NewLife Constanta a organizat, in decembrie 2014, a doua editie a Secret Santa, misterioasele cadouri fiind impartite fiecarui participant la data de 15 decembrie, intr-un cadru festiv, asa cum i se potriveste oricarui eveniment organizat in cea mai frumoasa luna din an!

Traditia impartirii de cadouri via Secret Santa te poate include si pe tine in acest an! Aplica acum pentru un job de model de videochat in cadrul Studio NewLife Constanta si descopera si restul beneficiilor si surprizelor frumoase care te asteapta la noul tau job!

Leave a comment