NewLife photoshoot nocturn pe plaja din Mamaia

Saptamana trecuta, echipa NewLife s-a aflat la Mamaia la AW Summit, o intalnire internationala dedicata celor care lucreaza in domeniul videochatului. Fiind intr-o statiune atat de frumoasa a litoralului nostru, ne-am gandit sa facem si o sesiune foto, insa nu oricum si oriunde, ci pe timpul noptii si pe plaja, la malul marii.

Orasul care nu doarme Stim ca New York-ul este poreclit „orasul care nu doarme niciodata”, insa acelasi lucru l-am putea spune si despre Mamaia, in mod special acum, la venirea verii. Distractia este la tot pasul, e imposibil sa te plictisesti aici, iar noaptea parca toata statiunea prinde viata. Cand ne-am gandit sa facem un photoshoot nocturn chiar credeam ca vom fi numai noi pe plaja, insa spre suprinderea si bucuria noastra, pe plaja erau o multime de petrecareti care ne imbiau la distractie. Am rezistat cu stoicism si ne-am concentrat pe fotografii, insa nu putem spune acelasi lucru si despre petrecaretii de pe plaja, care dupa ce le-au vazut pe fetele de la NewLife nu s-au mai putut concentra la nimic. In scurt timp, in jurul nostru se adunase un grup generos de persoane atrase de flash-urile blitz-ului si de frumusetea fetelor noastre. Fetele s-au cam plans din cauza brizei care aducea un aer mai racoros decat am prevazut, insa fotografiile au iesit superb in ciuda acestui lucru. Fotografiile au iesit senzational, ca de fiecare data, iar lumina lunii le-a conferit un plus de farmec.

De la photoshoot, in club

Dupa ultimul cadru tras, noii nostri prieteni care au asitat la intreg „show-ul” ni s-au alaturat pentru o poza de grup, iar dupa ce am strans echipamentele ne-am lasat convinsi sa mergem cu ei in club. Ce mai, doar suntem la mare, ne-am zis, asa ca am dat o fuga pana la club. Ne-am incalzit cu cateva cocktailuri si am dansat pe ritmuri latino pana am pierdut notiunea timpului.

Nu stim cum de a trecut timpul atat de repede, insa cand ne-am uitat la ceas era aproape dimineata. Daca tot am facut o noapte alba, ar fi cazul sa vedem si rasaritul, ne-am gandit, asa ca ne-am intors inapoi pe plaja.

Pana a rasarit soarele am facut si o baie nocturna si racoritoare in mare. Apa era foarte calda, asa ca ne-am balacit cateva zeci de minute. La iesire, frigul ne-a cam complesit, insa aveam la masina cateva prosoape si am rezolvat rapid problema asta.

Soarele a rasarit in jurul orei 5.00 dimineata, iar un asa spectacol a trebuit imortalizat. Ne-am mai facut cateva poze si cu rasaritul ca sa ne amintim de noaptea de pomina pe care am petrecut-o la malul marii. Poate ca nu ar strica data viitoare cand planuim un phoshoot pe plaja sa-l facem la rasarit cand cerul are toate culorile acelea superbe.

In final, noaptea noastra a aratat cam asa: sute de poze, zeci de tinute schimbate, muzica, prieteni noi si multa voie buna, ca de obicei. Abia asteptam sa ne intoarcem in Mamaia cand o sa fim in concendiu pentru a ne bucura la maximum de serile de club si zilele de plaja, insa pana atunci ne vom consola uitandu-ne la fotografiile pe care le-am facut acolo.

Leave a comment