Mos Niculae la Studio NewLife

Mos Nicolae vine la noi! Ati fost cuminti ? Cei care au fost cuminti primesc cadouri si dulciuri, iar ceilalti… nuielusa. Astazi la NewLife Studio Videochat Constanta il asteptam pe Mosul. Este al 6-lea an consecutiv de cand il asteptam impreuna, deci putem spune ca a devenit o traditie.
Anul 2016 se va incheia in curand si aduce cu el magia sarbatorilor de iarna. Bradul a fost impodobit vesel cu cateva zile inainte si ne sopteste ca urmeaza vacanta si distractia, doar o meritam nu? Noi credem ca am fost ascultatoare si muncitoare asa cum ne-am propus iar anul acesta am evoluat si mai mult.Ne-am pregatit cizmulitele iar astazi ne-am strans in camera de relaxare in asteptarea lui.

Mmmm … cam incepe sa miroasa a iarna… a mar cu scortisoara… a lemne arse in foc… sunetul lor trosnind in soba… parca parca se aude si sunetul clopoteilor… „ding dong… ding dong…” STOP! Sa ne trezim din visare! Astazi sarbatorim succesul nostru! Mirosul cozonacului ne imbie. Ne rasfatam cu prajiturele, vin fiert cu scortisoara, ciocolata calda si mancare buna. Diete? Ce diete? O colega ne anunta ca Mosul ne-a vizitat printre fulgii de nea imaginari si sa venim repede sa ne verificam ghetutele. Forfota mare, chicoteli. Mosul nu ne-a uitat. Dar oare ce o sa primim? Unele dintre noi mai carcotase se intreaba daca au primit nuieluse.

Mosul ne-a adus dulciuri si cosmetice ( slabiciunea noastra ) Oare cum de a stiut ca trebuie sa refac stocul la cosmetice? Magie,clar!. Se pare ca si anul acesta am fost cuminti. Distractia se termina cu inca o amintire de album la New Life. Sa nu uitam totusi de sarbatoriti. La multi ani Nicolae/ Nicoleta !!!!!! Va dorim un an nou fericit si plin de realizari. Voua ce v-a adus Mosu? Speram ca ati fost buni si Mosul a fost darnic, v-a adus numai surprize placute!

Leave a comment