La multi (b)ani, Andrei!

Astazi, 12 August 2015, isi sarbatoreste ziua contabilul societatii din spatele Studioului NewLife. Andrei este cel care completeaza formulare si sta la cozi interminabile pentru a ne plati taxele si impozitele, si pentru asta ii multumim cu un ceas marca Festina, care sa-i aduca aminte cand se inchid ghiseele.
Ii uram nu numai multi ani, ci si multi bani lui Andrei deoarece un contabil va sti mereu mai bine decat noi, ceilalti, ce sa faca cu ei! Drept cadou, ne-am gandit la un ceas pentru ca stim cat de scurt este programul de la ghisee, asa ca trebuie sa stie in permanenta ora ca sa poata ajunge in timp util sa plateasca taxele noastre.

Desi daca veniti la noi, la Studio NewLife, nu il veti vedea pe Andrei, el este unul dintre cei mai importanti membri ai echipei noastre deoarece are grija ca studioul nostru sa nu aiba probleme din cauza restantelor la impozite. Treaba lui este sa faca zeci de calcule sa se joace cu cifrele si sa o faca bine, iar din acest punct de vedere nu ne putem plange.

Nu pare un job la fel de glamouros ca cel de model, insa este cel putin la fel de important si nu stim ce ne-am face daca nu l-am avea pe Andrei in echipa noastra! El reuseste sa se faca din primul moment placut doamnelor din spatele ghiseelor si poate rezolva aceste treburi administrative mult mai repede si tocmai de aceea este omul potrivit la locul potrivit. Dar cea mai importanta calitate a sa este rabdarea. Are o rabdare de fier, care ne lipseste multora dintre noi. Nu ne referim doar la faptul ca isi pastreaza calmul la cozile de la institutiile unde se platesc taxele si impozitele, ci si la toate explicatiile pe care ni le da oricand avem nevoie de ele.

Studioul NewLife este un loc de munca iesit din tipare, unde nu se lucreaza la birou, unde nicio zi nu seamana cu alta si unde pluteste in aer buna dispozitia, dar si creativitatea. Printre atatea firi artistice si visatoare, este nevoie si de un om care sa ne aduca cu picioarele pe pamant si sa se ocupe de lucrurile mai seriose. Acesta este Andrei pentru noi, omul care are grija de noi din punct de vedere financiar, iar printre atatea modele cu capul in nori prezenta lui este absolut necesara.

Dar pe langa faptul ca este extrem de responsabil si se asigura ca avem taxele platite la zi, este si o persoana extrem de simpatica. Munca alaturi de el este o placere mereu si chiar daca din cauza naturii jobului sau am fi inclinati sa credem ca e o persoana inchisa si retrasa, el iese din tipare si este un extrovertit, mereu acolo cand ai nevoie de ajutor.

Chiar daca majoritatea contabililor sunt persoane rigide, el nu este nici pe departe asa, ci mereu vesel si gata sa te intampine cu un zambet. Cand vine insa vorba despre job, este un adevarat profesionist.

De altfel, aici cu totii urmam acest tipar: suntem mereu gata de o petrecere si mereu pusi pe glume, insa atunci cand vine vorba despre munca noastra, nu facem rabat de la calitate si nici nu tratam lucrurile cu superficialitate.

La multi ani frumosi si plini de bucurii, Andrei!

Leave a comment