Dupa munca, si rasplata: Studio NewLife premiaza modelele cu cele mai mari incasari!

Munca, devotamentul si profesionalismul nu raman niciodata nerecompensate la Studio NewLife Constanta! Astfel ca unul dintre concursurile pe care le organizam poarta numele de „Modelul saptamanii” si premiaza acel model de videochat care, in decurs de 7 zile, reuseste sa aiba cea mai buna performanta.

Seriozitatea si angajamentul de a lucra profesionist, de a respecta programul de lucru si de a nu te abate de la regulament sunt foarte importante pentru noi. De aceea, stim sa apreciem modelele de videochat care dau dovada de responsabilitate si profesionalism, rasplatindu-le cu premii in bani! Spre exemplu, in 2014, pe durata vacantei, cand gandurile tuturor zburau la relaxare, plaja si mare, ne-am gandit sa organizam un concurs care sa motiveze si mai mult modelele de videochat si care sa dezvaluie si faptul ca apreciem munca exceptionala pe care o depun. Asa a luat nastere, in luna lui Gustar, concursul „Modelul saptamanii”.

De la inceputul lui august si pana la finele lunii, in fiecare saptamana am premiat cu 70 de dolari modelul de videochat care, in ultimele sapte zile, a generat cele mai mari incasari, nu a avut absente nemotivate ori penalizari. Miruna si Arabela s-au dovedit a fi cele mai muncitoare in luna august, ambele reusind sa obtina premiul de doua ori, in saptamanile 11 August – 17 August si 25 August – 31 August, respectiv in saptamanile 4 August – 10 August si 18 August – 24 August. Aceasta recompensa le-a fost fost adaugat celor doua modele de videochat in urmatorul payment.

Vrei sa iti fie recunoscuta si apreciata munca, nu doar cu laude, ci si cu bani ?Studio NewLife Constanta te invita sa aplici pentru un post de model videochat, locul in care performanta nu este niciodata ignorata!

Leave a comment