Concurs de Craciun studioul videochat NewLife

NewLife rasplateste performanta! Mos Craciun a venit cu daruri generoase pentru modelele studioului!

Studio nostru de videochat Constanta organizeaza periodic concursuri menite sa rasplateasca performantele remarcabile ale modelelor sale de videochat. In 2014, in cea mai frumoasa perioada a anului, cea a sarbatorilor de iarna, Studio NewLife si-a rasplatit modelele cu cadouri generoase, in semn de apreciere a eforturilor depuse de-a lungul lunii decembrie.

In luna cadourilor, Studio NewLife Constanta s-a bucurat sa le poata aduce un zambet pe buze si satisfactia de a-si vedea munca rasplatita modelelor sale de videochat care au reusit sa genereze incasari mai mari de 1000 de dolari in decembrie. Iar darurile, in obiecte si bani, au fost pe masura eforturilor depuse de tinerele talentate, premiul cel mare constand intr-un gadget de ultima generatie: un smartwatch Samsung Gear Fit, cel aferent locului 2 intr-o tableta, si premii in bani pentru urmatoarele clasamente.

Iata care a fost clasamentul final care a inclus nu mai putin de sapte modele ale studioului nostru:

Locul 1 Miruna Smartwatch Samsung Gear Fit
Locul 2 Anabelle Tableta Serioux Sandstorm S9706, cu diagonala de 9,7 inci
Locul 3 Roxana 100 dolari
Locul 4 Sorina 80 dolari
Locul 5 Georgiana 70 dolari
Locul 6 Miha 60 dolari
Locul 7 Daniela 50 dolari

Integrarea in colectivul tanar si ambitios al Studio NewLife Constanta se traduce prin apartenenta la un grup in care recompensarea eforturilor depuse este cuvant de ordine.

Studio NewLife intelege ca motivatia tinerelor sale modele de videochat trebuie sustinuta nu doar prin asigurarea unor conditii foarte bune de munca si a unui program flexibil, adaptabil nevoilor personale, ci si prin rasplatirea rezultatelor exceptionale. Iar acestea nu intarzie sa apara, odata ce modelele se acomodeaza cu activitatea lor: talentul nativ, dar si munca sustinuta fac posibile recompensele in cel mai scurt timp cu putinta!

Leave a comment