Cod rosu de premii la Studio NewLife Constanta !

In iulie 2014, luna lui Cuptor, cu temperaturile sale ametitoare, Studio NewLife Constanta si-a „racorit” modelele de videochat cu premii in bani, o binemerita recompensa acordata fetelor care au reusit sa obtina rezultate remarcabile. Valoarea totala a premiilor? Nu mai putin de 600 de dolari!

Banii nu sunt cei mai importanti, dar sunt necesari – de aceea, studioul de videochat NewLife din Constanta isi premiaza periodic angajatelor cu variate sume de bani, care se adauga veniturilor obtinute din munca fiecarei dintre ele, mici cadouri cu isi pot face o bucurie lor sau celor apropiati.

In iulie 2014, mai exact in perioada 1-15 iulie, Studio NewLife Constanta a organizat un concurs cu cinci premii in bani, acordate modelelor de videochat care pana la sfarsitul intervalului au bifat 12 ture, nu au avut intarzieri, nici penalizari din partea site-urilor pentru care lucreaza. Fericitele castigatoare si cele care s-au putut rasfata dupa bunul plac cu banii obtinuti in urma concursului au fost Ana-Maria, Roxana, Sorina, Camelia si Georgiana, dupa cum urmeaza:

Locul 1 Ana-Maria 200 dolari
Locul 2 Roxana 150 dolari
Locul 3 Sorina 100 dolari
Locul 4 Camelia 70 dolari
Locul 5 Georgiana 40 dolari

Toate modelele de videochat au primit banii castigati in urma concursului in urmatorul payment. Ti-ar placea si tie sa iti fie recunoscuta si apreciata munca? Vrei sa ai oportunitatea sa te rasfeti din cand in cand cu lucrusoarele tale preferate, cu vacante si alte mici bucurii? Studio NewLife Constanta te ajuta sa iti faci toate capriciile, fiindca noi stim ca motivatia de natura financiara este foarte importanta pentru orice angajat! Nu ezita sa afli mai multe despre noi si sa aplici chiar astazi pentru un post de model de videochat!

Leave a comment