• Camere individuale si decoruri diferite
  • Echipamente performante de ultima generatie
  • Confort si seriozitate maxima

Galerie Foto NewLife Studio

Studioul videochat NewLife este situat intr-o locatie centrala din Constanta, cu access rapid la bulevard si importante mijloace de transport. Amenajat modern, dispunem de camere individuale de lucru cu baie proprie, unde totul este nou si se respecta coditiile de igiena necesare.

Fiecare camera este destinata unui singur model !
Asiguram astfel confortul si intimitatea de care modelul are nevoie. Biroul administrativ, bucataria si locurile de relaxare sunt dotate cu tot ceea ce e necesar ca modele sa se simta in largul lor in pauze si intre ture.

Mai jos poti vedea cateva poze facute in studioul nostru de videochat din Constanta

Din motive de securitate si pentru siguranta colegelor noastre, am hotarat a nu expune in totalitate decorul camerelor si ambientul studioului NewLife din Constanta

Am reusit sa creem un mediu de lucru favorabil activitatii de videochat precum si desfasurarea ei in conditii optime. Colectivul NewLife este tanar, dar experimentat, prietenos, si in acelasi timp extrem de serios.
Spatiile de lucru sunt moderne, echipate cu aparatura necesara si accesoriile de rigoare, vestiare individuale, lumini profesionale, camere web de videochat profesionale, internet de mare viteza si lucram cele mai profitabile site-uri.

Ne place a credem ca functionam ca o familie, de aceea echipa noastra sta mereu la dispozitia modelelor pentru a oferi consultanta in materie de imagine, stil si sfaturi pentru un castig maxim. Studioul dispune de costume, outfit-uri, truse de make-up profesinale si sedinte foto periodice pentru conturarea imaginii modelelor.
Va asteptam la sediul studioului Newlife videochat Constanta in vederea unui interviu si a unei posibile angajari.

Intrebari videochat Constanta

MisteryFireCam ce trebuie sa fac concret? Adica, doar sa vorbesc pe internet sau ceva mai mult de atat?

Videochat-ul nu are nicio legatura cu industria sexului pe bani, daca la asta te gandesti. In primul rand, Modelele pot opta pentru Adult Videochat sau Non-Adult Videochat, in functie de inhibitiile si preferintele proprii. In cazul videochat-ului adult, este vorba despre discutii si activitati cu tema/tenta erotica, nicidecum de pornografie.

Daniela G.Care sunt cele mai importante calitati ale unui model de videochat de success?

Daniela, in afara de faptul ca trebuie sa ai incredere in tine si in puterea ta de atractie pentru a avea succes, calitatile care te recomanda pentru a fi model de videochat sunt personalitatea placuta, optimismul, simtul umorului, spontaneitatea, feminitatea, aptitudinile de comunicare, , mintea deschisa si empatia. Trebuie sa stii cand sa fii amabila si cand sa impui limite, sa zambesti mult, sa iti placa sa fii admirata si sa ai o dorinta arzatoare de a-ti mari castigurile in permanenta. Te asteptam la un interviu pentru a povesti impreuna despre toate aceste lucruri

Mari&BebeAs vrea sa lucrez in videochat cu prietenul meu ca si cuplu. Aveti nevoie de perechi de angajat? Si daca da, cu cat ne platiti?

Studio-ul de videochat NewLife din Constanta lucreaza doar cu modele de sex feminin. Am dorit de la inceput sa oferim colegelor noastre un colectiv in care sa se simta cu adevarat confortabil. Consideram ca angajarea baietilor poate afecta intr-o mare masura armonia in mediul nostru de lucru. Cat despre plata, chiar daca vii sa lucrezi tu individual, trebuie sa stii ca veniturile pot fi cat de mari vrei, daca te pricepi si te implici.

Merilena N.Ma intereseaza sub ce forma angajati modelele? Exista un contract? Cum se numeste "functia"?

Studioul nostru de videochat lucreaza 100% legal. Incheiem contracte individuale de munca si respectam toate drepturile angajatilor nostri, fara exceptie. In general, denumirea oficiala a postului este de "operator calculator". Termenul de "videochat" nu apare pe niciun document scris.