• Camere individuale si decoruri diferite
  • Echipamente performante de ultima generatie
  • Confort si seriozitate maxima

Galerie Foto NewLife Studio

Studioul videochat NewLife este situat intr-o locatie centrala din Constanta, cu access rapid la bulevard si importante mijloace de transport. Amenajat modern, dispunem de camere individuale de lucru cu baie proprie, unde totul este nou si se respecta coditiile de igiena necesare.

Fiecare camera este destinata unui singur model !
Asiguram astfel confortul si intimitatea de care modelul are nevoie. Biroul administrativ, bucataria si locurile de relaxare sunt dotate cu tot ceea ce e necesar ca modele sa se simta in largul lor in pauze si intre ture.

Mai jos poti vedea cateva poze facute in studioul nostru de videochat din Constanta

Din motive de securitate si pentru siguranta colegelor noastre, am hotarat a nu expune in totalitate decorul camerelor si ambientul studioului NewLife din Constanta

Am reusit sa creem un mediu de lucru favorabil activitatii de videochat precum si desfasurarea ei in conditii optime. Colectivul NewLife este tanar, dar experimentat, prietenos, si in acelasi timp extrem de serios.
Spatiile de lucru sunt moderne, echipate cu aparatura necesara si accesoriile de rigoare, vestiare individuale, lumini profesionale, camere web de videochat profesionale, internet de mare viteza si lucram cele mai profitabile site-uri.

Ne place a credem ca functionam ca o familie, de aceea echipa noastra sta mereu la dispozitia modelelor pentru a oferi consultanta in materie de imagine, stil si sfaturi pentru un castig maxim. Studioul dispune de costume, outfit-uri, truse de make-up profesinale si sedinte foto periodice pentru conturarea imaginii modelelor.
Va asteptam la sediul studioului Newlife videochat Constanta in vederea unui interviu si a unei posibile angajari.

Intrebari videochat Constanta

MisteryFireCam ce trebuie sa fac concret? Adica, doar sa vorbesc pe internet sau ceva mai mult de atat?

Videochat-ul nu are nicio legatura cu industria sexului pe bani, daca la asta te gandesti. In primul rand, Modelele pot opta pentru Adult Videochat sau Non-Adult Videochat, in functie de inhibitiile si preferintele proprii. In cazul videochat-ului adult, este vorba despre discutii si activitati cu tema/tenta erotica, nicidecum de pornografie.

Merilena N.Ma intereseaza sub ce forma angajati modelele? Exista un contract? Cum se numeste "functia"?

Studioul nostru de videochat lucreaza 100% legal. Incheiem contracte individuale de munca si respectam toate drepturile angajatilor nostri, fara exceptie. In general, denumirea oficiala a postului este de "operator calculator". Termenul de "videochat" nu apare pe niciun document scris.

ArianaTrebuie sa am sanii mari pentru aceasta profesie ? Arat bine la corp, stiu limbi straine, sunt sociabila, dar ma complexeaza pieptul si parca nu am curaj sa dau o proba

Ariana, dimensiunea bustului nu este un criteriu de eliminare a candidatelor care vin la noi pentru a sustine un interviu. Nu avem standarde fizice batute in cuie, dimpotriva, apreciem diversitatea cand vine vorba de frumusetea unica a unei femei. Daca spui ca ai un corp placut, cunosti limbi straine si esti o fire deschisa, pari a fi exact tipul de model pe care il cautam. Te asteptam la studio-ul nostru de videochat din Constanta pentru o proba si vei scapa sigur de complexe.

Andreea4UPana la urma, chiar se castiga mii de euro pe luna din chestia asta? Am auzit pareri pro si contra. Vreau sa stiu adevarul.

Draga Andreea, te confrunti cu atatea raspunsuri contradictorii, tocmai pentru ca nu exista unul singur. Ia doi oameni oarecare din orice meserie si vei vedea ca unul castiga mai mult decat altul, in functie de competenta lor. Asa se intampla si in activitatea de videochat: poti sa castigi mii de euro sau de dolari pe luna, ai aceasta posibilitate, daca te dedici intru totul succesului tau professional si evolutiei tale ca model. Oricum, pentru confortul modelelor noastre, prima luna de lucru vine cu un salariu minim de 500 de dolari. In studio-ul nostru vei intalni doar povesti de succes cand vine vorba de banii castigati din videochat. Te asteptam pe la noi!