Pentru Studio NewLife, fiecare zi de nastere este importanta!

Stim ca zilele de nastere au o semnificatie aparte. Chiar daca marcheaza trecerea implacabila a timpului, tot ele ne fac sa ne simtim speciali si ne reamintesc cat suntem de iubiti si de apreciati, de indata ce suntem coplesiti de potopul de urari si de cadouri aferent acestei zile. Iar modelele de videochat ale Studio NewLife Constanta nu fac exceptie de la regula: fiecare aniversare este marcata asa cum se cuvine, cu urari si daruri atent alese.

Cele 365 de zile ale unui an calendaristic sunt intesate cu mici momente speciale: zilele de nastere. Si fiindca tuturor ne place sa fim felicitati si cadoristi in aceste zile atat de importante, Studio NewLife marcheaza fiecare eveniment in parte cu daruri selectate in functie de dorintele fiecarei angajate!

Suntem o echipa unita, de aceea este firesc sa stim intotdeauna care sunt dorintele fiecareia dintre noi! Haine, accesorii felurite – de la bijuterii la ceasuri -, parfumuri – toate s-au transformat de-a lungul timpului in mici surprize pentru modelele Studio NewLife Constanta, in concordanta cu propriile lor preferinte.Si fiindca nu suntem deloc scortosi, ci dimpotriva, haiosi, veseli si relaxati, cadourile noastre aduc intotdeauna zambetul pe buze celor care le primesc! Nu uitam niciodata de urarile de bine, personalizate, nicidecum „standard” sau seci, pentru ca surpriza sarbatoritelor sa fie completa!

Leave a comment