NewLife la AW Summit Mamaia – Constanta

In perioada 9 – 11 iunie a avut loc la Mamaia – Constanta un eveniment de la care nimeni din lumea videochat-ului nu avea voie sa lipseasca. Am dat si noi cu subsemnatul acolo si nu ne-a parut rau deloc, pentru ca astfel de intalniri inseamna de fapt impartasirea experientelor si imbogatirea conostintelor noastre in domeniu.

Seminariile sustinute de oameni de seama din domeniu ne-au fascinat si cu siguranta am avut ce sa invatam participand la ele. Ca orice alt domeniu, si videochat-ul este intr-o continua schimbare si adaptare la cerintele publicului, iar practicantii din domeniu trebuie sa-si perfectioneze in mod constant serviciile pentru a fi competitivi pe piata.

La eveniment au participat sute de persoane care lucreaza in domeniu si care isi doresc, ca si noi, sa-si imbogateasca cunostiintele, iar o intalnire de genul acesta nu poate fi decat de bun augur, deoarece pe langa seminarii, simpla impartasire a experientelor cu care ne confruntam zi de zi la locul de munca in domeniul videochat-ului poate reprezenta o modalitate de a invata ceva nou.

Seminariile de la AW Summit

Evenimentul s-a adresat tuturor persoanelor care lucreaza in acest domeniu, de la manageri de studiouri, pana la modele si oameni de IT, asa ca absolut toti participantii au avut ce invata. Intalnirea nu s-a adresat numai studiourile din tara, ci si din strainatate, iar un schimb de opinii legate de piata din Romania si cea din afara a fost benefic si ne-a incurajat sa incercam si noi lucruri noi. Informatii cu privire la noile oportunitati din aceasta industrie si la zonele care ar trebui explorate, posibilitatile de crestere si dezvoltare, dar si amenintarile cu care se confrunta domeniul nostru au fost unele dintre subiectele abordate de speakerii de la eveniment. In acelasi timp, in cadrul „speed networking” toate companiile si participantii de la AW Summit au facut cunostinta, fapt ce va inlesni dezvoltarea unor relatii de business si de colaborare intre companii. Totodata, am aflat inca o data cat de importante sunt retelele de socializare in acest domeniu si cum pot ele sa influenteze activitatea noastra.

Cursuri pentru modeleIn mod special, pentru modele, seminariile au fost pline de sfaturi si idei pentru ca fetele care lucreaza in aceasta industrie sa isi perfectioneze tehnicile. Cum sa flirteze online, cum sa isi atraga clientii, cum sa fie o prezenta fermecatoare si o partenera de discutie cat mai placuta – cam acestea sunt punctele pe care s-au concentrat seminariile AW Summit dedicate modelelor. Participantii la eveniment au putut afla cum pot obtine cat mai mult trafic care genereaza automat castiguri personale mai mari. Perfomeri de succes din domeniul videochat-ului si-au impartasit cunostintele cu modelele care au participat la AW Summit, astfel incat fetele sa se autodepaseasca si sa reuseasca sa ajunga la audiente si castiguri mari. Bineinteles, in cadrul seminariilor pentru modele, ele au putut afla si cateva secrete si trucuri de la modele care au cunoscut succesul in acest domeniu.

Leave a comment