• Concursuri videochat NewLife Studio

  • Honest thoughts, feelings and opinions

In iulie 2014, luna lui Cuptor, cu temperaturile sale ametitoare, Studio NewLife Constanta si-a "racorit" modelele de videochat cu premii in bani, o binemerita recompensa acordata fetelor care au reusit sa obtina rezultate remarcabile. Valoarea totala a premiilor? Nu mai putin de 600 de dolari!

Banii nu sunt cei mai importanti, dar sunt necesari - de aceea, studioul de videochat NewLife din Constanta isi premiaza periodic angajatelor cu variate sume de bani, care se adauga veniturilor obtinute din munca fiecarei dintre ele, mici cadouri cu isi pot face o bucurie lor sau celor apropiati.

NewLife rasplateste performanta! Mos Craciun a venit cu daruri generoase pentru modelele studioului!

Studio nostru de videochat Constanta organizeaza periodic concursuri menite sa rasplateasca performantele remarcabile ale modelelor sale de videochat. In 2014, in cea mai frumoasa perioada a anului, cea a sarbatorilor de iarna, Studio NewLife si-a rasplatit modelele cu cadouri generoase, in semn de apreciere a eforturilor depuse de-a lungul lunii decembrie.

Performanta nu ramane niciodata neapreciata in cadrul studioului de videochat NewLife Constanta! Fiindca sustinerea morala si rasplata concreta, de natura financiara, sunt fetele aceleiasi monede, organizam periodic concursuri cu premii in bani si/sau produse pentru modelele noastre de videochat. In luna noiembrie, am avut cinci castigatoare ale caror reusite profesionale le-au adus bonusuri generoase.

Bonusurile de performanta acordate in cadrul concursului desfasurat de-a lungul lunii noiembrie 2014 au variat de la 30 dolari (locul 5) la 150 dolari (locul 1), dupa cum urmeaza...

Munca, devotamentul si profesionalismul nu raman niciodata nerecompensate la Studio NewLife Constanta! Astfel ca unul dintre concursurile pe care le organizam poarta numele de "Modelul saptamanii" si premiaza acel model de videochat care, in decurs de 7 zile, reuseste sa aiba cea mai buna performanta.

Miruna si Arabela s-au dovedit a fi cele mai muncitoare in luna august, ambele reusind sa obtina premiul de doua ori, in saptamanile 11 August - 17 August si 25 August - 31 August, respectiv in saptamanile 4 August - 10 August